Over Popnagelen

Popnagelen is een tactisch dobbelspel dat je snel onder de knie hebt en nooit verveelt! Kies iedere beurt slim voor welke rij je speelt en met wat lef, tactiek en dobbelgeluk weet jij jouw popnagels als eerste aan de overkant te krijgen en win je het spel.

Over Popnagelen

De kracht van Popnagelen ligt in de eenvoud van het spel en de opbouwende spanning. Na één of twee proefrondes gespeeld te hebben zijn de regels helder. De goede balans tussen tactiek, strategie en geluk maakt het dobbelspel voor zowel de beginnende als meer ervaren spelers leuk, uitdagend en – pas op – zeer verslavend. Het spel duurt ongeveer 25 minuten.

Doel van het spel

Het doel is om als eerste de twaalf popnagels aan de overkant te hebben. Iedere beurt begint met het gooien van zes dobbelstenen. Slim kiezen voor welke rij je speelt, de juiste combinaties maken èn het broodnodige dobbelgeluk kunnen je bonusbeurten opleveren en je op voorsprong helpen. De spanning bouwt zich op naarmate het spel vordert. Waan je nog geen winnaar met de finish in zicht want juist de onverwachte wendingen in de slotfase van het spel maken Popnagelen super spannend, onvoorspelbaar en leuk!

Voor wie?

Popnagelen speel je tijdens een gezellige familieavond maar is ook hèt ideale dobbelspel voor een borrelavondje met vrienden. Vanaf acht jaar.